AANBESTEDINGS
BEGELEIDING

Gunningscriteria, aanbestedingsrichtlijnen en de contractvorm zorgen voor een selectie van de meest geschikte partij voor uw project. Onze experts hebben jarenlange ervaring opgedaan met vele aanbestedingsvormen.

CONTRACT
MANAGEMENT

De bestemmingsplanprocedure kan variëren naar gelang de aard en grootte van het project. Of het nu een groot of klein project betreft, onze experts helpen u graag.

ONTGRONDINGS-
VERGUNNING

Iedereen die de bodem gaat afgraven heeft in veel gevallen een ontgrondingsvergunning nodig. Wij nemen u dit graag uit handen.

RUIMTELIJKE ONDERBOUWING

Wilt u een ruimtelijke onderbouwing laten maken voor uw project? Kom langs voor een vrijblijvend gesprek of vraag online een offerte aan.


AERIUS BEREKENING

Wij berekenen met Aerius Calculator wat de gevolgen zijn van uw plan of project voor de stikstofdepositie in Natura 2000-gebieden.

 


DIRECTIEVOERING

De directievoerder zorgt dat in de praktijk wordt uitgevoerd, wat op papier is afgesproken. Hij stuurt op tijd, geld, kwaliteit en efficiëntie. Wij helpen u graag verder.


PRINCIPEVERZOEK

Wilt u weten waar u aan toe bent in het traject met de gemeente en de provincie? Wij helpen u graag en hebben de nodige ervaring met het indienen van principeverzoeken.

ZIENSWIJZEN, 
BEZWAAR EN BEROEP

Bent u het niet eens met een ontwikkeling in uw buurt? Neem contact met ons op voor advies en informatie.


BESTEMMINGSPLAN

De bestemmingsplanprocedure kan variëren naar gelang de aard en grootte van het project. Of het nu een groot of klein project betreft, onze experts helpen u graag.

ECOLOGISCHE

QUICKSCAN

Bij elke ingreep op ruimtelijk gebied is een flora en fauna quickscan verplicht. Wij helpen u graag verder.

 

PROJECTMANAGEMENT

Uw project in goede handen. Projectmanagement kan al plaatsvinden in de initiatief- en ontwerpfase, in deze fasen wordt namelijk de basis gelegd voor een succesvol project.


ONDERSTEUNING

Kiest u liever voor permanente ondersteuning van uw organisatie? Neem contact op met een van onze experts voor een maatwerkoplossing.

VOLG ONS OP LINKEDIN
  • Volg ons op LinkedIn
NEEM CONTACT MET ONS OP

De Droge Kreek 11

4561 DV Hulst

06 46 32 53 27

maandag - vrijdag  09.00 - 17.00

VIND ONS
Copyright © 2020 Van Boven Projectmanagement
  • Van Boven Projectmanagement
  • Volg ons op Facebook
  • Dennis van Boven
  • Inez van Boven
Voorwaarden: Op al onze werkzaamheden zijn uitsluitend de algemene voorwaarden DNR 2011 herzien (juli 2013) van toepassing.